: - Jumat, 19-04-2024
  • 3 tahun yang lalu / Kami mengajak Bapak/Ibu/Sdr/i para muhsinin untuk bersama-sama membeli tanah seluas 3.350 m2 (Rp 90.000/meter) melalui Program Wakaf Tunai melalui rekening Yayasan Pengembangan Sumberdaya Insani Anambas : Bank Syariah Mandiri (BSM) 7081945734 / Bank Negara Indonesia (BNI) 1222200024
  • 3 tahun yang lalu / Berdasarkan surat edaran dari pemerintah mengenai KOVID-19, sekolah mengadakan kegiatan pembelajaran dirumah melalui metode daring. Pelaksanaan KBM dilaksanakan melalu sarana komunikasi baik telepon atau WhatsApp.
  • 3 tahun yang lalu / Tugas dan kegiatan pembelajaran akan dikirim oleh masing-masing guru pengampu kepada ananda melalui WhatsApp berdasarkan grub yang telah dibuat. Diharapkan kerjasama orangtua/ wali santri untuk membantu membimbing dan mengarahkan ananda sesuai dengan tugas-tugas yang diberikan.

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

SEKOLAH ISLAM TERPADU INSAN UTAMA

Jl. H. Muhammad Siantan - Tanjung Momong, Tarempa Timur